همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل
همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل
كره: 120 گرم
پودر قند: 150 گرم
نارگيل تخم مرغ: 3 عدد
شير: 100 ميلي ليتر
دارچين: 1 قاشق چايخوري
بيكينگ پودر: 1 قاشق چايخوري
همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل
آرد: 150 گرم
نارگيل نشاسته: 100 گرم
سيب (كمي ترش): 2 عدد كوچك
آبليموي تازه: 2 قاشق غذاخوري
پودر نارگيل: 60 گرم
كمي كره براي چرب كردن قالب
همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل
طرز تهيه:
فر را روي 175 درجه سانتيگراد روشن كنيد. قالب را با كره كاملا” چرب كنيد. زرده و سفيده ي تخمنارگيل مرغ ها را در دو ظرف جداگانه بريزيد. كره را با 75 گرم پودرقند، 1 تخم مرغ كامل، 2 زرده تخم مرغ، شير و دارچين خوب هم بزنيد تا كرِم صاف و غليظ شود. بيكينگ پودر، آرد و نشاسته را با هم مخلوط و الك كنيد. سپس با كرِم مخلوط كنيد. در آخر سيب را هم پوست گرفته، ريز رنده كنيد و با كرِم مخلوط كنيد. مراقب باشيد نارگيلهسته ها و قسمتهاي سفتِ وسط سيب رنده نشوند. خمير را در قالب بريزيد. روي خمير را صاف كنيد. قالب را در طبقه ي مياني فر بگذاريد و خمير را 35 دقيقه بپزيد. براي مرحله ي دوم پخت، فر را روشن نگاه داريد.
همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل
دو سفيده ي باقيمانده را با همزن بزنيد تا فرم و حجم بگيرد. 50 گرم پودر قند باقيمانده را كم كم به سفيده اضافه كرده و هم بزنيد. در آخر هم پودر نارگيل را اضافه و مخلوط كنيد. خمير بدست آمده را روي كيك بريزيد و صاف كنيد. كيك را 15 دقيقه ديگر بپزيد.نارگيل
پس از اتمام زمان پخت، كمي صبر كنيد، پس از آن كيك را با احتياط از قالب درآوريد. روي صفحه مشبك بگذاريد تا خنك شود. در آخر 25 گرم پودر قند را در آبليمو و كمي آب حل كرده و [فقط] دور كيك بماليد.
همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل
كام تان شيرين!
همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل
همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل
افزايش انرژي بدن
همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل
همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل
همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل
- ۲۱ بازديد
- ۰ نظر