همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل

همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل

نارگيل , نارگيل و خواص آن , نارگيل و ديابت , نارگلي ********

همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل

كره: 120 گرم

پودر قند: 150 گرم

نارگيل تخم مرغ: 3 عدد

شير: 100 ميلي ليتر

دارچين: 1 قاشق چايخوري

بيكينگ پودر: 1 قاشق چايخوري

همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل

آرد: 150 گرم

نارگيل نشاسته: 100 گرم

سيب (كمي ترش): 2 عدد كوچك

آبليموي تازه: 2 قاشق غذاخوري

پودر نارگيل: 60 گرم

كمي كره براي چرب كردن قالب

همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل

طرز تهيه:

فر را روي 175 درجه سانتيگراد روشن كنيد. قالب را با كره كاملا” چرب كنيد. زرده و سفيده ي تخمنارگيل مرغ ها را در دو ظرف جداگانه بريزيد. كره را با 75 گرم پودرقند، 1 تخم مرغ كامل، 2 زرده تخم مرغ، شير و دارچين خوب هم بزنيد تا كرِم صاف و غليظ شود. بيكينگ پودر، آرد و نشاسته را با هم مخلوط و الك كنيد. سپس با كرِم مخلوط كنيد. در آخر سيب را هم پوست گرفته، ريز رنده كنيد و با كرِم مخلوط كنيد. مراقب باشيد نارگيلهسته ها و قسمتهاي سفتِ وسط سيب رنده نشوند. خمير را در قالب بريزيد. روي خمير را صاف كنيد. قالب را در طبقه ي مياني فر بگذاريد و خمير را 35 دقيقه بپزيد. براي مرحله ي دوم پخت، فر را روشن نگاه داريد.

همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل

دو سفيده ي باقيمانده را با همزن بزنيد تا فرم و حجم بگيرد. 50 گرم پودر قند باقيمانده را كم كم به سفيده اضافه كرده و هم بزنيد. در آخر هم پودر نارگيل را اضافه و مخلوط كنيد. خمير بدست آمده را روي كيك بريزيد و صاف كنيد. كيك را 15 دقيقه ديگر بپزيد.نارگيل

پس از اتمام زمان پخت، كمي صبر كنيد، پس از آن كيك را با احتياط از قالب درآوريد. روي صفحه مشبك بگذاريد تا خنك شود. در آخر 25 گرم پودر قند را در آبليمو و كمي آب حل كرده و [فقط] دور كيك بماليد.

همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل

كام تان شيرين!

نارگيل , نارگيل و خواص آن , نارگيل و ديابت , نارگلي ********

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان؛ نارگيل يكي از ميوه هاي خوش طعم و پرطرفدار ميان افراد است كه محتوا، روغن و آب آن قابل مصرف است. متاسفانه بسياري از افراد از خواص بي شمار آب نارگيل آگاهي ندارند. نارگيل آب نارگيل سرشار از پتاسيم، منيزيم، پروتئين، فيبر، منگنز، ويتامين ث و كلسيم است.
 

همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل

مي توان از آب اين ميوه هم به صورت خوراكي استفاده كرد و هم از آن ماسك صورت تهيه كرد. نارگيل به طور كلي مهم ترين خواص آب نارگيل از اين قرار است:

همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل

افزايش انرژي بدن

پيشگيري از اختلالات قلبي عروقينارگيل
كنترل فشار خون
تسريع زمان درمان زخم ها و جراحت ها
تقويت فوليكول هاي مو
رفع خستگي  
مهار سردرد
سم زدايي از معده

همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل

نارگيل تقويت دستگاه گوارش
بهبود هضم غذا 
پيشگيري از سوء هاضمه
درمان بيماري هاي كليوي
تقويت سيستم ايمني بدن

همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل

تقويت حافظه
پيشگيري از بيماري آلزايمر و دمانس
خاصيت ضد قارچ، ضد ميكروب و ضد عفوني كننده نارگيل
پيشگيري از اسهال
درمان يبوست و بواسير
نارگيل , نارگيل و خواص آن , نارگيل و ديابت , نارگلي ********
نارگيل ميوه نارگيل با نام علمي (Cocos nucifera) با پوست سخت و قهوه اي رنگ، ابتدا در جنوب آسيا كشت مي شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگيل در تمام مناطق استوايي وجود دارد.مردم اقيانوس آرام از تمام قسمت هاي اين درخت استفاده كرده و آن را به عنوان نارگيل يك غذاي اصلي مصرف مي كنند.

همه چيز درباره خواص فراوان و طعم عجيب نارگيل

ضرب المثلي درباره ي نارگيل بين مردم اقيانوس آرام معروف است نارگيل كه مي گويد هر كس كه درخت نارگيل مي كارد، براي خودش و بچه هايش، لباس، ظرف، نوشابه، غذا و خانه درست مي كند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد