۴۰ روش مفيد و اصولي براي ترك خود ارضايي

۴۰ روش مفيد و اصولي براي ترك خود ارضايي

  خود ارضايي , ترك خود ارضايي , عوارض خود ارضايي , ترك خود ارضايي , استمنا

غريزه جنسي يكي از قويترين غرايز در بشر است، در جامعه ما، ما بين بلوغ جنسي در دختران و پسران تا سن ازدواج در بسياري از موارد شايد ۱۰ سال فاصله باشد، چگونگي گذراندن اين دوران در افراد مختلف متفاوت است،گاهي غريزه جنسي در فرد بسيار شديد و آزار دهنده است و فرد اقدام به خودارضايي مي‌كند و در بعضي موارد نيز اين غريزه چندان شديد نيست. .خودارضاي مرض تنهايي ناميده شده است. اين مطلب به خوبي نشان مي‌دهد كه تنهايي يكي از زمينه‌هاي اصلي ابتلاي فرد به خودارضايي است. تنهايي يعني درهم شكستن پيوندهاي ارتباطي خودمان با ديگران.

اين عمل در بلند مدت مي تواند صدمات سنگين و حتي در بعضي مواقع جبران ناپذيري به شخص عامل بزند، هر چند بدليل آنكه سن انجام اين عمل معمولاً در دوران نوجواني و جواني است اكثر مشكلات جسمي و روحي پس از ترك از بين ميروند.
انجام اين عمل هم در اديان ديني (مخصوصاً اسلام) نهي شده است و هم بر اساس نظر بسياري از پزشكان انجام اين عمل صدمات جسمي و روحي به انسان ميزند، پس ترك آن واجب است.
خودارضايي در دختران عوارض بسياري را در پي خواهد داشت و در صورتي كه به صورت رفتار روزانه درآيد خطرناك مي شود و مانند هر اعتيادي ، روح و جسم و روان فرد را به هم مي ريزد و زماني كه فردي اقدام به خودارضايي مي كند خيلي سريع فاز هيجان جنسي اتفاق مي افتد و جنبه هاي مهم و عاطفي در يك ارتباط صحيح جنسي را دريافت نمي كند و دچار خلاء عاطفي، افسردگي، اضطراب و عدم اعتماد به نفس مي شود و بعد از ازدواج در يك رابطه زناشويي .ديگر تحريك نمي شود و در به ارگاسم رسيدن دچار مشكل مي شود چرا كه با خودارضايي شرطي شده است تا در يك وضعيت خاصي كه خود را تحريك مي كند به ارگاسم برسد و به هنگام نزديكي به همسر خود به ياد رفتارهاي خود مي افتد و گمان مي كند تنها در آن شرايط مي تواند به ارگاسم برسد.»

بايستي اطلاع رساني صحيح به افراد جامعه شود تا زندگي سالم و به دور از تنشي داشته باشند . بسياري از جوانان جامعه ما به دليل ارتكاب به عمل خودارضايي دچار ناراحتي هاي روحي و رواني مي شوند و به دليل نداشتن اطلاعات دقيق و صحيح ممكن است دست به اعمال نادرستي از جمله خودكشي يا ترك ازدواج برنند كه اين افراد نياز به مشاوره دارند .
ممكن است اين تصور وجود داشته باشد كه استمناء به مقدار كم نه تنها مضر نيست كه شايد با كاهش فشار جنسي سودمند هم باشد.(حتي گروهي از پزشكان، بخصوص در مقالات غربي چنين عقيدهاي را ارائه كرده اند). ولي بايدتوجه داشت كه شرب الكل در دين اسلام حرام ميباشد، حتي به مقدار كم. در حالي كه پزشكان مقدار كم الكل را مضر نميدانند. ولي انسان پس از درك لذت آن، بدليل زياده طلبي ، به مقادير كم راضي نيست. به همين صورت عمل استمناء و خودارضائي جنسي نيز بتدريج با زياده طلبي در لذت جنسي و ارضاء ، و بتدريج با افزايش و استمرار آن تبديل به اعتياد روحي ميگردد. بطوري كه بسياري از جوانان با علم به مضرات آن و تمايل شديد به ترك، وحتي پشيماني شديد و انزجار پس از انجام استمناء، قادر به ترك آن نيستند.

چهل روش موثر براي ترك خود ارضايي

سه نكته‌ي مهم مشترك براي تخفيف و درمان ميان همه‌ي امراض و عادات وجود دارد:
• در درمان هر بيماري يا ترك هر عادت، مهم‌ترين قسمت عزم و اراده‌ي فرد براي درمان و ترك عادت است.
• عدم يأس و نااميدي براي ترك و ايمان به علاج آن.
• در نظر گرفتن زمان براي ترك و درمان.

۱٫ نخستين گام براي درمان استمناء، اعتقاد و ايمان به درمان‏پذيري آن و دوري از يأس و نااميدي است. اما رسيدن به نتيجه و ايجاد هرگونه تغيير و دگرگوني نيازمند گذشت زمان، انتخاب راه صحيح و به كارگيري دقيق دستورها است. از همه اينها مهم‏تر، اراده و خواست فرد، نقش كليدي و محوري را ايفا مي‏كند. درمان و چاره جويي بايد منطبق با خواست فرد باشد؛ زيرا تا وقتي كه او نخواهد، مي‏توان با قاطعيت گفت كه درمان نخواهد شد. بنابر اين بيمار اگر بخواهد، مي‏تواند بر بيماري اش غلبه كند و جمله معروف – خواستن توانستن است- عين حقيقت است.

۲٫ تلاش براي تقويت اراده از گام‏هاي مهم در امر بهبود است. نگوييد اراده از ما سلب شده است! ممكن است اراده انسان ضعيف شود؛ ولي هيچ گاه از بين نمي‏رود. نشانه اينكه هنوز اراده باقي است، اين است كه شخص اين عمل را در حضور ديگران و در هر شرايطي انجام نمي‏دهد. براي تقويت اراده، راه‏هاي زيادي پيشنهاد شده كه از جمله آنها تلقين به خود است. اراده همچون نهالي است كه بايد آن را پرورش داد تا به مرحله خودشكوفايي و ثمردهي برسد. ويكتور پوشه – روان شناسِ فرانسوي – مي‏گويد: افراد مبتلا به استمناء، هر روز به دفعات مختلف با تمركز فكر به خود بگويند: «من به خوبي قادرم اين اعتياد را از خود دور كنم، من قادرم». تكرار اين عبارت ساده، اثر عجيبي در تقويت اراده و روحيه دارد. پل ژاگو بر آن است كه: تلقين، قبل از خواب نيز مؤثر است.

۳٫ سعي شود شكم به هنگام خواب، بيش از حد معمول پر نباشد.
۴٫ از پوشيدن لباس‏هاي تنگ و چسبان اجتناب گردد.
۵٫ از نگاه كردن به مناظر، فيلم‏ها و تصاوير تحريك كننده، خودداري شود
۶٫ از شنيدن و خواندن مباحث و مطالب جنسي و حتي شوخي‏هاي تحريك‏كننده و فكر كردن در اين امور، دوري شود.
۷٫ از خوردن مواد غذايي محرك، مانند خرما، پياز، مرچ، تخم‏مرغ، گوشت سرخي، و غذاهاي چرب – اجتناب و به ميزان ضرورت اكتفا شود.
۸٫ قبل از خواب مثانه تخليه شود.
۹٫ از نوشيدن افراط گونه آب و مايعات پرهيز شود.
۱۰٫ از دست ‏ورزي با اندام جنسي، بايد اجتناب نمود و در هيچ شرايطي، نبايد دست‏ ورزي كرد
۱۱٫ هرگز نبايد به رو خوابيد.
۱۲٫ به منظور تخليه انرژي – زايد بدن، به طور منظم و زياد بايد ورزش كرد.
۱۳٫ براي اوقات فراغت خود، برنامه داشته باشد و آن را با مطالعه، ورزش، عبادت و … پر كند.
۱۴٫ سعي كنيد كمتر در مكاني خلوت و تنها و دور از نظر ديگران باشيد. هرگاه مورد هجوم افكار جنسي واقع شديد، بايد بلافاصله از مكان خلوت و دور از نظر ديگران خارج شود و خود را به كاري سرگرم كند. در اين زمينه گفت و گو با دوستان، مشاركت در برنامه هاي جمعي بسيار مفيد است. تلقين به شخص كمك مي‌كند تا اراده‌ي خود را تقويت كند و به خود بگويد كه مي‌تواند استمنا را كنار بگذارد.
۱۵٫ منحرف كردن فكر بسوي ديگري در صورتي كه تحريكي براي استمناء اتفاق افتاد.
۱۶٫ دوري از خيال‌پردازي و سرگرم بودن به كارهاي مفيد مانند مطالعه، ورزش و …
۱۷٫ تنهايي، كليد اقدام به استمنا است. لذا تنها نمانيد.
۱۸٫ هر وقت به فكر اين كار افتاديد به خود بگوئيد كه آلان خدا من را مي بيند.
۱۹٫ هر وقت به فكر اين كار افتاديد به خود بگوئيد كه مي خواهيد در مقابل چه كسي گناه كنيد
۲۰٫ هر كاري كه شما را به فكر اين كار بيندازد آن كار را سريع ترك كنيد.
۲۱٫ هر صحنه اي كه شما را تحريك مي كند آن صحنه را ترك كنيد.
۲۲٫ به خدا توكل كنيد.
۲۳٫ قاطعانه براي ترك اين عمل تصميم بگيريد. (اگر قبلاً نيز تصميم به ترك جلق گرفته باشيد اما موفق نشده باشيد، اراده شما تا حدي ضعيف شده است. در اين صورت بايد به خود تلقين كنيد كه اراده قوي اي داريد. براي اين كار موفقيت هاي خود در زندگي را در ذهن مرور كنيد و مرتب به خود بگوييد كه من بسيار پر اراده هستم و تصميم به هر كاري كه بگيرم، آن كار را انجام خواهم داد)
۲۴٫ از رفت و آمد با كساني كه شما را مستقيم و غير مستقيم به جلق دعوت مي كنند، دوري كنيد و رابطه خود را با دوستان جلقي تان تا حد ممكن كم كنيد.
۲۵٫ از صحبت كردن در مورد مسايل شهوت انگيز دوري كنيد.
۲۶٫ از بودن در مكان هاي تنها خودداري كنيد و وقتي به حمام و دستشويي مي رويد، در را قفل نكنيد. بعد از شستشو حمام را سريع ترك كنيد.
۲۷٫ از نگاه كردن به بدن عريان خود نيز اجتناب كنيد.
۲۸٫ سعي كنيد تماس بدني با ديگران و لو در شوخيهاي دستي پرهيز كنيد.
۲۹٫ روزه گرفتن دو روز در هفته براي كم كردن حس شهوت جويي شما بسيار مفيد است. اگر قادر به روزه گرفتن نيستيد، غذاي خود را به حداقل برسانيد و وعده غذايي ظهر را نخوريد. سعي كنيد به هنگام خواب شكم شما بيش از حد معمول پر نباشد.
۳۰٫ شبها قبل از خواب مطالعه كنيد و با لباس كامل بخوابيد و بعد از بيدار شدن سريع رختخواب را ترك نماييد. همچنين هرگز به رو نخوابيد.
۳۱٫ سعي كنيد دائما وضو داشته باشيد.
۳۲٫ از ذكر خدا ولو در دل غافل نشويد.
۳۳٫ شبها تنها نخوابيد و يا در جايي بخوابيد كه فرصت انجام اين عمل نباشد.
۳۴٫ بياد داشته باشيد كه تصميم داريد اين عمل را ترك كنيد.
۳۵٫ بعد از تصميم حتي يك بار هم سراغ اين عمل نرويد زيرا اراده شما را سست خواهد كرد.
۳۶٫ ياد مرگ انسان ساز است .
۳۷٫ پشيماني بعد از عمل را بياد داشته باش.
۳۸٫ اين احتمال را بده كه ديگر زنده نماني و بدون توبه در پيشگاه خدا حاضر شوي.
۳۹٫ مضرات اين عمل را بياد داشته باش.
۴۰٫ اين را بدان كه بخاطر لذت چند لحظه اي از رحمت خدا دور مي شوي.

منبع: دكتر مصطفي دهقان نژاد

۴۰ روش مفيد و اصولي براي ترك خود ارضايي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.