آموزش و دستور پخت و طرز تهيه “ته چين مرغ” براي 4 نفر

آموزش و دستور پخت و طرز تهيه “ته چين مرغ” براي 4 نفر

,ته چين مرغ,ته چين مرغ براي 4 نفر,ته چين مرغ در پلوپز,ته چين مرغ شف طيبه,ته چين مرغ روي گاز,ته چين مرغ در قابلمه,ته چين مرغ قالبي در فر,ته چين مرغ و قارچ,ته چين مرغ براي دو نفر,ته چين مرغ قالبي

  decoration-rice-(69)

مواد لازم براي تهيه ته چين مرغ

برنج 3 ليوان

تخم مرغ 3 عدد

زرشك يك ليوان

ماست چكيده 1 ليوان متوسط

سينه مرغ 2 عدد يا 300 گرم

كره 5 قاشق غذا خوري

روغن نصف ليوان

زعفران دم كرده 5 قاشق غذا خوري

نمك و فلفل به مقدار لازم

decoration-rice-(71)

طرز تهيه ته چين مرغ

ابتدا 3 ليوان برنج را با چند ليوان آب و مقداري نمك داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد سپس با آب ولرم آبكشي كنيد(فراموش نكنيد كه برنج را زماني آبكشي كنيد كه وقتي دانه برنج را ميان دو انگشت ميفشاريد اطراف آن نرم و مغز آن كمي خام باشد).سپس مرغ را همراه 3 ليوان آب و نمك و فلفل با حرارت ملايم بپزيد تا آب ان كامل بخار شود. سپس مرغ پخته شده را تكه تكه كنيد;زرشك ها به مدت يك ساعت در آب خيسانده شوندسپس در 2 قاشق غذاخوري كره سرخ شده و مرغ را به ان اضافه كنيد.حالا بايد برنج ها را كه قبلا آبكشي شده اند را به دوقسمت مساوي تقسيم كنيد.قسمت اول را با 3 تخم مرغ،ماست چكيده و 2 قاشق زعفران و نصف روغن خوب مخلوط كنيد و قسمت دوم را با 3 قاشق زعفران كمي نمك و نصف ديگر روغن مخلوط كنيد.حالا وقت چرب كردن ديواره هاي قابلمه است.نصف برنج هاي مخلوط به تخم مرغ را در قابلمه بريزيد و با كفگير خوب فشار دهيد تا واد خوب فشرده شوند. لايه اي از مرغ هاي تكه شده بريزيد و كمي زرشك سرخ شده بپاشيد ، بقيه برنج هاي تخم مرغي را روي لايه قبلي گذاشته و فشار دهيد تا مواد منسجم شوند.روي لايه بعدي بقيه تكه هاي مرغ و زرشك سرخ شده را بريزيد سپس برنج زعفراني را روي مرغ ها بريزيد و خوب فشار دهيد ؛ باقي مانده كره را داغ كرده و روي برنج ها بريزيد ، قابلمه را روي حرارت ملايم قرار دهيد ،

decoration-rice-(70)

بسته به نوع حرارت بين 1 – 2 ساعت براي آماده شدن ته چين زمان مورد نياز است و اين كاملا به حرارت شما ربط دارد.سعي كنيد حرارت زياد نباشد.پس از آماده شدن ته چين را در ظرف برگردانيد و برش بزنيد.روي ته چين را مي توانيد با زرشك باقيمانده تزيين نماييد

ته چين مرغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.