آموزش و دستور پخت و طرز تهيه “ته چين مرغ” براي 4 نفر
,ته چين مرغ,ته چين مرغ براي 4 نفر,ته چين مرغ در پلوپز,ته چين مرغ شف طيبه,ته چين مرغ روي گاز,ته چين مرغ در قابلمه,ته چين مرغ قالبي در فر,ته چين مرغ و قارچ,ته چين مرغ براي دو نفر,ته چين مرغ قالبي
مواد لازم براي تهيه ته چين مرغ
برنج 3 ليوان
تخم مرغ 3 عدد
زرشك يك ليوان
ماست چكيده 1 ليوان متوسط
سينه مرغ 2 عدد يا 300 گرم
كره 5 قاشق غذا خوري
روغن نصف ليوان
زعفران دم كرده 5 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه ته چين مرغ
ابتدا 3 ليوان برنج را با چند ليوان آب و مقداري نمك داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد سپس با آب ولرم آبكشي كنيد(فراموش نكنيد كه برنج را زماني آبكشي كنيد كه وقتي دانه برنج را ميان دو انگشت ميفشاريد اطراف آن نرم و مغز آن كمي خام باشد).سپس مرغ را همراه 3 ليوان آب و نمك و فلفل با حرارت ملايم بپزيد تا آب ان كامل بخار شود. سپس مرغ پخته شده را تكه تكه كنيد;زرشك ها به مدت يك ساعت در آب خيسانده شوندسپس در 2 قاشق غذاخوري كره سرخ شده و مرغ را به ان اضافه كنيد.حالا بايد برنج ها را كه قبلا آبكشي شده اند را به دوقسمت مساوي تقسيم كنيد.قسمت اول را با 3 تخم مرغ،ماست چكيده و 2 قاشق زعفران و نصف روغن خوب مخلوط كنيد و قسمت دوم را با 3 قاشق زعفران كمي نمك و نصف ديگر روغن مخلوط كنيد.حالا وقت چرب كردن ديواره هاي قابلمه است.نصف برنج هاي مخلوط به تخم مرغ را در قابلمه بريزيد و با كفگير خوب فشار دهيد تا واد خوب فشرده شوند. لايه اي از مرغ هاي تكه شده بريزيد و كمي زرشك سرخ شده بپاشيد ، بقيه برنج هاي تخم مرغي را روي لايه قبلي گذاشته و فشار دهيد تا مواد منسجم شوند.روي لايه بعدي بقيه تكه هاي مرغ و زرشك سرخ شده را بريزيد سپس برنج زعفراني را روي مرغ ها بريزيد و خوب فشار دهيد ؛ باقي مانده كره را داغ كرده و روي برنج ها بريزيد ، قابلمه را روي حرارت ملايم قرار دهيد ،
بسته به نوع حرارت بين 1 – 2 ساعت براي آماده شدن ته چين زمان مورد نياز است و اين كاملا به حرارت شما ربط دارد.سعي كنيد حرارت زياد نباشد.پس از آماده شدن ته چين را در ظرف برگردانيد و برش بزنيد.روي ته چين را مي توانيد با زرشك باقيمانده تزيين نماييد
ته چين مرغ
- ۱۱ بازديد
- ۰ نظر