طرز تهيه خورش آلو مسما با گوشت و مرغ به سبك گيلاني
در اين مطلب از سايت جسارت به توضيحاتي در مورد خورش آلو مسما مي پردازيم
مواد لازم براي تهيه خورش آلو مسما
- مرغ: براي هر نفر يه تكه
- آلو قيسي: براي هر نفر 2 تا 3 عدد
- آلو سياه: براي هر نفر 2 تا 3 عدد
- پياز: 2 عدد
- شكر: 2 قاشق غذاخوري
- زردچوبه: مقداري
طرز تهيه خورش آلو مسما
1. مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روي آتش مي گذاريم, و پس از آنكه نيم پز شد آلوها را كه در روغن سرخ كرده ايم بدان اضافه مي كنيم.
2. هر وقت كه مرغ و آلو كاملا” پخت پياز را كه قبلا سرخ كرده ايم بهمراه شكر به مقدار گفته شده به آن اضافه مي كنيم. بعد از كمي جوشيدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذاي ما آماده است.
نكته مهم در تهيه خورش آلو مسما
• اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.
• اگر در حين طبخ متوجه شده ايد كه مرغ كاملا پخته شده ولي آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج كنيد تا الوها حسابي پخته و مرغها له نشوند.
• پس از اضافه كردن پياز نگذاريد كه غذا زياد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.
• طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس مي باشد.
آلوها را 2 ساعت قبل از شروع به آشپزي خيس كنيد.
روش پخت خورش آلو مسما
پيازها را بسيار ريز و به صورت نگيني خرد كنيد. در يك قابلمه مقداري روغن بريزيد و پياز ها را در آن تفت دهيد تا كمي نرم شوند. مرغ را اضافه كنيد و همراه با پياز تفت دهيد. هنگامي كه رنگ مرغها از خامي برگشت، نمك و فلفل را اضافه و مخلوط كنيد. سپس زعفران را افزوده و هم بزنيد.
طرز تهيه و آموزش پخت خورش مسماي آلو
وقتي مواد خوب با مرغ آميخته شدند، 1 و 1/2 ليوان آب جوش روي مرغ بريزيد و اجازه دهيد تا خوب بجوشد. آلوها را در مرغ بريزيد و حرارت را بسيار كم كنيد تا خورش خوب جا بيفتد. 2 يا 3 ساعت براي جا افتادن وقت لازم است. پس از اين مدت دارچين و يك قاشق شكر را اضافه كنيد و خورش را هم بزنيد. كمي بعد زير قابلمه را خاموش كنيد.
نكته: اين خورش به هيچ عنوان به رب گوجه فرنگي نياز ندارد و ادويه اصلي آن زعفران و دارچين است.
طرز تهيه خورش آلو مسما با گوشت و مرغ به سبك گيلاني
- ۳۹ بازديد
- ۰ نظر