آيا درباره مارچوبه مي خواهيد اطلاعات بيشتري داشته باشيد
مارچوبه(asparagus) گياهي است مغذي كه از 2000 سال پيش براي تزئين و دارو استفاده مي شده است.
منشا آن منطقه ي مديترانه ي شرقي است و مارچوبهاز آن جا به تمام نقاط جهان راه يافته است.
مارچوبهاز نظر طب قديم ايران، مارچوبه گرم و خشك است.
آيا درباره مارچوبه مي خواهيد اطلاعات بيشتري داشته باشيد
آيا درباره مارچوبه مي خواهيد اطلاعات بيشتري داشته باشيد
مارچوبهبراي پختن هر ۳ نوع مارچوبه بايد آن را شست و پوست كند. بعد از پخت بايد مارچوبه را به سرعت مصرف كرد و نگه داشتنمارچوبه آن در يخچال باعث تغيير طعم آن ميشود اما اگر ميخواهيد مارچوبه را براي مدت طولاني نگه داريد بهترين كار فريز كردن آن است. براي اين كار چند دقيقهايمارچوبهرا در آب جوش بيندازيد بعد خشك كنيد و در فريز بگذاريد. مارچوبه تازه را با پوست تا ۷۲ ساعت در يخچال ميتوان نگه داشت
آيا درباره مارچوبه مي خواهيد اطلاعات بيشتري داشته باشيد
آيا درباره مارچوبه مي خواهيد اطلاعات بيشتري داشته باشيد
مارچوبهكشاورزان در حال درو مارچوبه در Preschen در نزديكي “كاتباس” – ۱ مي ۲۰۱۳ ميلادي. آلمانيها به مارچوبه سفيد بيشتر از مارچوبه سبز علاقه دارند. تقريبا بين ۹۰ تا ۹۵ درصد از مارچوبهمصرفي در آلمان، از نوع سفيد است
آيا درباره مارچوبه مي خواهيد اطلاعات بيشتري داشته باشيد
مارچوبه سرشار از منيزيم، نياسين، فسفر، پتاسيم، ريبوفلاوين، سلنيوم، تيامين، مارچوبهروي، فيبر و ويتامينهاي A، B، C و E مي باشد.
مارچوبهاين گياه منبع بسيار خوبي از فولات است؛ 100 گرم مارچوبه ي تازه حاوي دو گرم فيبر، 756 ميكروگرم ويتامين A، 6/5 ميلي گرم مارچوبهويتامين C و 52 ميكروگرم فولات است.
مارچوبه
- ۱۷ بازديد
- ۰ نظر