مارچوبه

فال حافظ

مارچوبه

درباره اين مارچوبه پرخاصيت بدانيد

مارچوبهمحل كاشت آن در ايران، خوي، تبريز، نواحي مختلف البرز، قصر قجر، جلفاي اصفهان، اراك، كرمانشاه، جنوب ايران، و مهارلو در شيراز است مارچوبهو پرورش آن در دزفول رواج پيدا كرده‌است.[۲] همچنين در روستاي رز از توابع شهرستان ماهنشان استان زنجان بصورت خودرو رشد ميكندمارچوبه. اين گياه به‌عنوان يك سبزي مارچوبهخوراكي به صورت خام يا پخته استفاده مي‌شود.

درباره اين مارچوبه پرخاصيت بدانيد

مارچوبه, خواص مارچوبه , مضرات مارچوبه , فوايد مارچوبه

درباره اين مارچوبه پرخاصيت بدانيد

مارچوبهمواد ضدالتهابي موجود در مارچوبه عبارت‌اند از: ساپونين A، سارساساپوژنين، پروتوديوسين، ديوسژنين و فلاوونوئيدهاي كورستين، روتين، كامفرول، ايزورامنتين. اين مواد شيميايي از فرآيندهاي التهابي در بيماري‌هاي خودايمني جلوگيري مي‌كنند.مارچوبه سارساساپونين موجود در مارچوبه، يكي از مواد شيميايي بسيار موثر در بهبود بيماري ALS (اسكلروز چندگانه آميلوتروفيك) است؛ كه يك بيماري خود ايمني مزمن مي‌باشد. مارچوبهدر اين بيماري سيستم ايمني بدن نورون‌هاي عصبي را به مارچوبهعنوان عوامل بيگانه مي‌پندارد و عليه آن‌ها واكنش‌هاي متعدد التهابي نشان مي‌دهد.

درباره اين مارچوبه پرخاصيت بدانيد

مارچوبه, خواص مارچوبه , مضرات مارچوبه , فوايد مارچوبه

درباره اين مارچوبه پرخاصيت بدانيد

مارچوبه بصورت وحشي در اكثر نقاط دنيا مي رويد برگهاي آن فلسي شكل بوده كه از كنار آنها مارچوبهشاخه هايي باريك و دراز و سبز رنگ بصورت دسته هاي 3 تا 8 تائي خارج مي شود .

مارچوبهبعلت زيبا بودن اين گياه را بصورت تزئيني در باغچه ها مي كارند مار چوبه را در اوائل پائيز مي چينند .

درباره اين مارچوبه پرخاصيت بدانيد

مارچوبه, خواص مارچوبه , مضرات مارچوبه , فوايد مارچوبه

درباره اين مارچوبه پرخاصيت بدانيد

مارچوبه  تمام سبزيجات بر خلاف محصولات حيواني وقتي برداشت مي‌شود، نمي‌ميرند و همچنان برخي از فعاليت‌هاي متابوليكي خود را حفظ مي‌كند. اين فعاليت‌ها عبارت‌اند از: دريافت اكسيژن، تجزيه نشاسته و قند، آزاد كردن دي اكسيد كربن و … .مارچوبه البته ميزان اين‌گونه فعاليت‌هاي گياه به فعاليت تنفسي گياه بستگي دارد. فعاليت تنفسي مارچوبه از ساير گياهان بيشتر است. به همين علت زودتر از ساير گياهان آب خود را از دست داده، سخت و چوبيمارچوبه مي‌شود. براي جلوگيري از اين فرآيند مي‌توان انتهاي مارچوبه را در يك پارچه مرطوب پيچيد و در يخچال قرار داد. ولي با اين روش حد اكثر تا 48 ساعت بايد مارچوبهگياه را مصرف كرد.

مارچوبه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.