طرز تهيه سوپ گوشت و رشته خوشمزه و عالي

طرز تهيه سوپ گوشت و رشته خوشمزه و عالي

طرز تهيه سوپ گوشت و رشته خوشمزه و عالي در سايت جسارت

سوپ گوشت و رشته , طرز تهيه سوپ گوشت و رشته , روش پخت سوپ گوشت و رشته

در اين مطلب از سايت جسارت مي خواهيم سوپ گوشت و  رشته را براي شما تهيه كرده ايم

سوپ گوشت و رشته , طرز تهيه سوپ گوشت و رشته , روش پخت سوپ گوشت و رشته

سوپ گوشت و رشته

كره را در يك تابه بزرگ ريخته و گوشت را در آن تفت دهيد.

سپس گوجه فرنگي ها را خرد كرده و با پياز خرد شده به مواد اضافه كنيد.

سپس براي ۱۰ دقيقه آنها را با هم تفت داده، جعفري، گشنيز، زردچوبه ، دارچين و فلفل قرمز را اضافه كنيد و اجازه دهيد براي پنج دقيقه ديگر با هم تفت داده شوند.

سپس آب مرغ و چهار پياز كوچك و آب را افزوده و بگذاريد به جوش بيايد.

حرارت زير قابلمه را كم كرده تا مواد براي ۳۰ دقيقه با هم بپزد.

سپس رشته سوپي را اضافه كرده و بگذاريد براي پنج دقيقه بپزد.

سوپ پخته شده را با ليموترش و گشنيز تزئين كرده و ميل كنيد.

سوپ گوشت و رشته , طرز تهيه سوپ گوشت و رشته , روش پخت سوپ گوشت و رشته

طرز تهيه سوپ گوشت و رشته

كره دو قاشق مرباخوري گوشت خرد شده 200 گرم پياز خرد شده يك عدد گوجه فرنگي 450 گرم گشنيز چهار قاشق مرباخوري جعفري دو قاشق مرباخوري زردچوبه نصف قاشق مرباخوري دارچين نصف قاشق مرباخوري فلفل قرمز يك چهارم قاشق مرباخوري آب مرغ نصف فنجان آب 2‎/5 فنجان نخود پخته شده نصف فنجان پياز كوچك چهار عدد رشته سوپي يك چهارم فنجان برگ گشنيز كمي ليموترش براي تزئين
طرز تهيه:
▪ گوشت را در روغن خوب به مدت ۱۵دقيقه تفت دهيد و با نمك و فلفل مزه دار كنيد.
▪ در ظرف ديگري هويج، پياز و كرفس را به مدت ۱۰ دقيقه تفت دهيد و به گوشت اضافه كنيد و با كمي آب روي حرارت قرار دهيد.
▪ پس از جوش آمدن ، حرارت را كم كنيد و بگذاريد بپزد تا اين كه گوشت نرم شود.
▪ سپس جو، گوجه فرنگي و آويشن را اضافه كنيد و بگذاريد ۴۵ دقيقه ديگر بپزد.
▪ قارچ ها را در تابه حاوي كره تفت دهيد تا كمي طلايي شود و همراه با جعفري به سوپ اضافه كنيد.

سوپ گوشت و رشته , طرز تهيه سوپ گوشت و رشته , روش پخت سوپ گوشت و رشته

آموزش پخت سوپ گوشت و رشته

گوشت، زردچوبه، فلفل سياه، دارچين، زنجبيل، كره، كرفس، پياز و گشنيز را در يك قابلمه ريخته و روي حرارت كم قرار دهيد. هر پنج دقيقه يك بار آن را هم بزنيد. سپس گوجه فرنگي را افزوده و بگذاريد به مدت 15 دقيقه ديگر روي حرارت بماند. رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذاريد به جوش بيايد. سپس حرارت را كم كرده، در آن را گذاشته و اجازه دهيد دو ساعت بپزد. 10 دقيقه قبل از سرو غذا، حرارت را زياد كرده و نخود پخته و رشته فرنگي را در سوپ بريزيد. تخم مرغ ها و آب ليمو را به آن افزوده و بگذاريد يك دقيقه بپزد.

با گوشت گاو مزه دار شده با نمك و سير بهمراه جو و ديگرسبزيجات، سوپ بسيار لذيذي تهيه شده كه دستور العمل آن در پايين آمده است. توجه كيند كه بعد از خريد گوشت آنرا كاملاً تميز كرده و تمام چربي آن را جدا كنيد.

سوپ گوشت و رشته , طرز تهيه سوپ گوشت و رشته , روش پخت سوپ گوشت و رشته

سوپ گوشت و رشته خوشمزه

عدس ها را شسته و با يك پيمانه آب به مدت نيم ساعت خيس كنيد.

• گوشت قرمز را به صورت نگيني ريز خرد نماييد.

• پياز را به صورت نگيني ريز خرد كرده و با دو قاشق روغن تفت دهيد.

• گوشت ها را داخل قابلمه اضافه كرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهيد.

• ۴ ليوان آب داخل قابلمه اضافه كرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد.

• عدسها را داخل ظرف ديگري ريخته و با يك پيمانه آب و كمي نمك با حرارت ملايم بپزيد.

• نمك و فلفل را بعد از نيم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه كنيد.

• هويج ها را به صورت نگيني خرد كرده و بعد از پخت كامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه كنيد.

• عدس هاي پخته را داخل صافي بريزيد.

• شير را با آرد و نمك و فلفل ، داخل قابلمه مناسبي ريخته و كاملا ميكس كرده و بلافاصله روي حرارت قرار داده وتا حد رسيدن به غلظت فرني هم بزنيد.(سس بشامل)

• كره را داخل سس اضافه كرده و از روي حرارت برداريد.

• عدس هاي پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه كنيد.

• در حاليكه سوپ را هم مي زنيد،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه كنيد.

• در قابلمه را برداشته و بعد از جا افتادن كامل سوپ آنرا از روي حرارت برداريد.

• سوپ آماده شده را به همراه جعفري ريز خرد شده و آب ليمو سرو كنيد.

سوپ گوشت و رشته , طرز تهيه سوپ گوشت و رشته , روش پخت سوپ گوشت و رشته

طرز تهيه سوپ گوشت و رشته خوشمزه و عالي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.