حقيقت پنهان شده صنعت مواد غذايي

حقيقت پنهان شده صنعت مواد غذايي

حقيقت پنهان شده صنعت مواد غذايي

به گزارش بي اس ام اس شايد علت فراگير شدن بيماري‌هاي چاقي و… در سراسر جهان و تمام گروه‌هاي سني، نحوه تهيه مواد غذايي در كارخانه‌ها باشد.

بدليل اعتماد مصرف‌كنندگان نسبت به توليدكنندگان مواد غذايي، آن‌ها موظف‌اند كه مواد مفيد سالمي را در اختيار مصرف‌كنندگان قرار دهند. اما چرا برخي از توليدكنندگان بخاطر سود و منفعت بيشتر، سلامتي افراد را به خطر مي‌اندازند؟!

وجود طعم‌دهنده‌ها، افزودني‌ها، رنگ‌هاي شيميايي، سديم، نمك و مواد نگهدارنده در مواد غذايي از عوامل بوجود آمدن ديابت، سرطان، فشار خون، چاقي، مشكلات قلبي، حمله قلبي و كلسترول است.

در برخي موارد نيز همين افزودني‌ها موجب مرگ مصرف‌كننده مي‌شود.

مصرف برخي مواد غذايي، خود عامل بوجود آمدن بيماري‌هاي مختلف مي‌شود. مثل؛ نوشابه‌ها، روغن‌هاي نباتي و روغن‌هاي جامد، سس مايونز، مصرف زياد گوشت گاو و گوساله، سوسيسريال كالباس، پيتزا، همبرگر و اسيدهاي چرب ترانس(مثل چيپس و پفك).

بايد توجه داشت كه در انتخاب مواد غذايي مورد استفاده دقت بيشتري شود و از طرف ديگر توليدكنندگان نيز از بكار بردن مواد مضر و كشنده در مواد غذايي اجتناب كنند تا سلامت مردم جامعه به خطر نيفتد.

منبع:

باشگاه خبرنگاران

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.