خواص و فوايد چاي سفيد و لاغري
بدنيست بدانيد كه در ابتداي فصل بهار كه هنوز برگهاي جوان بوته چاي باز نشده و به شكل جوانههايي پرزدار و نقرهاي رنگ است، آنها را ميچينند و بدون هيچ نوع فرآوري خشك مينمايند كه به محصول به دست آمده چاي سفيد گفته مي شود.در واقع ميتوان گفت در ايران اين چاي توليد نشده يا در مقادير كم توليد ميگردد و بيشتر محصولاتي كه با نام چاي سفيد به فروش ميرسد يا از انواع محصولات وارداتي و مربوط به كشورهاي چين، ژاپن و هند است يا احتمال تقلبي بودن آن زياد مي باشد.
خواص چاي سفيد از چاي سبز بيشتر مي باشد
لازم به ذكر است كه چاي سفيد شبيه چاي سبزاست فرايند توليد و تخمير چاي سفيد كمتر از چاي سبز مي باشد، اما تغيير مزه هر دو تقريبا يكي مي باشد. البته چاي سبز بيشتر مزه علف و چمن مي دهد، ولي چاي سفيد فاقد اين طعم است. بدنيست بدانيد كه طعم چاي سفيد كم و مقداري شيرين است.
واقعيت اين است كه چاي سفيد، از برگ هاي چاي رسيده به دست مي آيد. البته وقتي غنچه چاي هنوز باز نشده است، آن را مي چينند و قبل از اين كه برگ هاي چاي خشك شوند، آنها را بخار مي دهند. در واقع به اين دليل نام سفيد را بر آن گذاشته اند كه غنچه هاي چاي، كرك هايي دارد و هنگامي كه چاي خشك مي شود، اين كرك ها به رنگ سفيد در مي آيندو مي شود چاي سفيد.
در واقع غنچه ها انواع مختلف چاي سفيد را مي سازند. به عنوان مثال چاي گل صد توماني، شامل يك غنچه در هر دو برگ چاي است
جالب است بدانيد كه از تفاله چاي سفيد و سبز ميتوانيد براي شادابي پوست به عنوان ماسك استفاده نماييد.
لازم به ذكر است كه چاي سفيد از آفتاب سوختگي جلوگيري مي كند. در واقع عملكرد سلول هاي پوست را بالا برده و از تخريب پوست در مقابل نور ماوراي بنفش محافظت مي كند. همچنين، پوست را جوان مي نمايد. چاي سفيد داراي مقدار زيادي آنتي اكسيدان است..
به ياد داشته باشيد كه آنتي اكسيدان ها در برابر آسيب راديكال هاي آزاد، از بدن محافظت مي كنند. راديكال هاي آزاد باعث پير شدن و تخريب سلول هاي پوستي مي گردند.
منبع:tebyan.net
منبع:.irinn.ir
چاي سفيد
- ۱۳ بازديد
- ۰ نظر